A Calm Retreat

Refurbishment of a central London apartment with classic modern interiors reflecting the client’s taste.

X P1080517.jpg

The two bedroom open plan apartment was re-designed to provide a calm and relaxing atmosphere.  A natural palette of materials links the spaces and translucent sheer curtains along the exterior wall allow filtered daylight to flood the apartment.  

An oversized fire rated pocket door was incorporated between the hallway and the main open plan living space to provide maximum space and light within the apartment.

Fixtures and fittings were chosen with great care together with the client.

X BullInn (2 of 13).jpg
X BullInn (12 of 13).jpg
X P1080537.jpg
X P1080590.jpg
MBR OPT 4A.JPG
MBR OPT 4B.JPG
Pages from 120719_Renderings_Page_1.jpg
Pages from 120719_Renderings_Page_2.jpg
BullInn (8 of 13).jpg
FIRE DOOR DETAIL.jpg